Saphe Fotoalarm til frontrude

Det eneste du behøver gøre som bruger er, at parre fotoalarm med din smartphone første gang du skal bruge den, og herefter kører alt automatisk – såfremt Bluetooth er tændt på din telefon.
Når du så kører ude i trafikken og får en alarm, eller ser en fotovogn der ikke er blevet anmeldt endnu, så trykker du blot en enkelt gang på den blå knap – så simpelt er det!
Fotoalarmen giver dig nogle fordele som bruger, som en app-løsning ikke kan tilbyde – tydelige alarmer og simpel betjening, uanset indstillingerne på din telefon, og så er den helt lovlig at bruge. Starter automatisk op når du kører af sted, og har et lavt strømforbrug.
• Sættes fast på indvendig side af frontrude
• Mål: 85 x 50 x 180 mm (B x H x D)
Varenummer: 20332
Ekskl. moms: 399,00 kr Inkl. moms: 498,75 kr

Levering til døren inden 48 timer
Vi sender alle pakker med GLS

Fri fragt over 600 kr. ekskl. moms.
Fragten fratrækkes ved bestilling.

Bestil før kl. 12.00, så leverer vi efterfølgende hverdag

Fuld returret i 30 dage. Kontakt os hvis du ønsker en returnering.

Beskrivelse
Detaljer
Det eneste du behøver gøre som bruger er, at parre fotoalarm med din smartphone første gang du skal bruge den, og herefter kører alt automatisk – såfremt Bluetooth er tændt på din telefon. Når du så kører ude i trafikken og får en alarm, eller ser en fotovogn der ikke er blevet anmeldt endnu, så trykker du blot en enkelt gang på den blå knap – så simpelt er det! Fotoalarmen giver dig nogle fordele som bruger, som en app-løsning ikke kan tilbyde – tydelige alarmer og simpel betjening, uanset indstillingerne på din telefon, og så er den helt lovlig at bruge. Starter automatisk op når du kører af sted, og har et lavt strømforbrug. • Sættes fast på indvendig side af frontrude • Mål: 85 x 50 x 180 mm (B x H x D)
Yderligere information
Yderligere information
Varenummer 20332
Farve Nej
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Saphe Fotoalarm til frontrude
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Kvalitet
Pris
Værdi for pengene