Kontorstole

Om du sidder lidt eller meget foran skærmen, så er det vigtigt med den helt rigtige kontorstol eller gaming stol. Hos Redoffice Kontorsupermarked har vi fokus på, at du sidder godt, og vi har derfor et bredt og kvalitetsbevidst udvalg af kontorstole og gaming stole. Vores stole er udvalgt med fokus på materialekvalitet og komfort, da den rigtige kontorstol er vigtig for dit helbred, arbejdsindsats, ydeevne og komfort.

Vi udvælger en kontorstol eller gaming stol ud fra tre kriterier:

Ergonomi

- Det er vigtigt, at din kontorstol eller gaming stol kan tilpasses dig og dit behov. Du skal derfor kende til dit behov, inden at du køber en kontorstol – hvor får du normalt ondt, hvor mange timer sidder du ned, hvordan sidder du bedst. Vi har fokus på at have et bredt udvalg af ergonomiske, justerbare og behagelige kontorstole, således at du nemt kan finde en kontorstol eller gaming stol, som passer til din krop og siddestilling. Derfor kommer de fleste af vores kontor- og gaming stole også med en nakkestøtte og/eller armlæn.

Komfort

- 4 timer, 8 timer eller 24 timer – lige meget om du sidder lidt eller meget foran skærmen, har vi en komfortabel kontorstol eller gaming stol til dig - alle vores stole er nemlig udvalgt med fokus på siddekomfort og materialekvalitet. Hvis du sidder få timer foran skærmen, er der ingen grund til at du køber den dyreste og mest avancerede kontorstol. Sidder du til gengæld mange timer hver dag, er det en god idé, at vælge en lidt dyrere kontorstol eller gaming stol med mange indstillingsmuligheder.    

Design

- En kontorstol skal ikke kun være komfortabel, men også flot. Om det er på kontoret eller i hjemmet, vil en kontorstol i et klassisk design altid gøre sig godt. Derfor har alle vores kontorstole et flot klassisk design, som passer ind i alle rum.

Skal din gaming stol have det lidt ekstra? Alle vores gaming stole er med farver, for at gøre din gaming-oplevelse lidt federe. Vores stole findes i et bredt udvalg af farver, således at du kan finde den gaming stol, som passer perfekt til dig og din gaming.  

1 til 24 ud af 44

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 24 ud af 44

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2