Dag til dag levering

Bestil inden kl 12

14 dages returret

Også for virksomheder

Fri levering

Ved køb over 600,- ex moms

Kontorsupermarked Aarhus

Redoffice Kontorsupermarked startede i Aarhus tilbage i 1969 under navnet SAP Papir Engros, senere ZAP-in Kontorsupermarked. Her havde vi frem til 2010 butik på Bødker Balles Gård midt i centrum. I 1998 åbnede vi også en større butik på Søren Frichs Vej 3 og her har vi lige siden haft byens største kontorsupermarked. Vi har åbent alle hverdage fra 8.00 til 17.00 og lørdage fra 10.00 til 13.00. Pladsen har vi fyldt ud med vores store sortiment af kontorartikler, IT, emballage, husholdningsartikler, kontormøbler og meget meget mere. Vores placering tæt både centrum og indfaldsveje gør det nemt for både byens erhvervsdrivende og private at komme forbi vores butik. Her står vi klar med gode råd, vejledning og kaffe på kanden. Husk at du altid kan kontakte os på +45 87 31 47 11 eller aarhus@kontorsupermarked.dk

Medarbejdere i Kontorsupermarked Aarhus

Vi har kun top dedikerede medarbejdere til at servicerer dig og vi sætter en ære i at give dig den bedste service

Frank


Frank

Butikschef

Frank er vores butikschef og kan hjælpe med storkunder, specielle tilbud og skaffevarer. Han er altid god for en snak hvis du kommer forbi.

Jane


Jane

Salgsassistent

Jane har været hos os i mange år og smiler altid. Jane er også den dekorative i Aarhus og står bl.a. for udsmykning, julegaver og firmagaver.

Ronni


Ronni

Salgsassistent

Ronny er en multitasker og sikrer altid en venlig og god service til vores kunder - hvad enten du kommer i butikken eller handler i webshoppen.

Anja


Anja

Salgsassistent

Anja smiler altid og har været hos os i mange år, så der er ikke en varetype som Anja ikke kan hjælpe dig med i butikken.

Jeg handler som:


Erhverv |  Privat