Dag til dag levering

Bestil inden kl 12

14 dages returret

Også for virksomheder

Fri levering

Ved køb over 600,- ex moms

Fordele ved at handle på kontorsupermarked.dk

Fri fragt over 600,- ekskl. moms

Køb for mere end kr. 600 eks. moms / 750 inkl. moms pr. ordre, og vi fratrækker automatisk fragten når du tjekker ud på webshoppen. For ordrer under beløbet koster fragten kr. 60 eks. moms / 75 inkl. moms for GLS pakkeshop og 105 eks. moms / 131,25 ink. moms for levering til privat adresse og 60 eks. moms / 75 inkl. moms for levering til erhverv adresse, samt at din pakke kan følges med track and trace nummer

Hverdag-til-hverdag levering

Bestiller du på webshoppen en hverdag inden kl. 12, så sender vi varen samme dag. Ofte kan vi godt få den med kl. 13.00 også, men så skal du tage telefonisk kontakt til os for at aftale nærmere. Hverdagen efter din bestilling kommer fragtmanden på din adresse mellem 8.00 og 16.00. Du kan følge din pakke ved hjælp af track and trace. Du finder linket HER

Kæmpe udvalg på lager nu

Vores varer sendes fra vores 8 lagerførende butikker. Vi har derfor varerne liggende klar, og du slipper for unødig ventetid.

Både for privat og erhverv

Alle kan handle på webshoppen. Private, erhvervskunder, offentlige kunder, nye og eksisterende kunder.

Returret og reklamationsret

Vi giver 30 dages returret på alle varer købt på webshoppen. Desuden får du 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven.

Support til produkter og order

Både før og efter et køb kan du få kvalificeret produktsupport af vores specialuddannede personale. Hjælp til webshopping og ordrebehandling er også kun en mail eller et opkald væk.

Tilbud på mail

Opret en konto her på sitet og tilmeld dig vores email kommunikation - så sender vi afhentningstilbud til dig på mail med besparelser på op til 70%. Disse tilbud er kun gældende i vores butikker.

Kontokøb/aftalekunde (gælder ikke privatkunder)

Offentlige kunder og kreditvurderede erhvervskunder med tilstrækkelig ordrehistorik kan betale pr. faktura. Disse kunder kalder vi aftalekunder og du skal kontakte Patrick på +45 87 31 47 07, hvis du kunne tænke dig at blive aftalekunde hos os.

Betal med MobilePay

I vores webshop har du kunne betale med MobilePay fra Dansk Bank i et år nu.

E-mærket godkendt

Vi er godkendt af e-mærket og det betyder at du som kunde kan have den bedste tryghed for online handel. E-mærket er internettets kunders organisation og sikrer at vi som webshop lever op til de danske standarder for bedst mulig handel på nettet.

Hurtig online bestilling

Vi har forsøgt, at gøre kundens vej på webshoppen så kort som muligt, så når du har fundet de varer som du vil købe klikker du blot på kurven i øverste højre hjørne og derefter på "bestilling", nu er der kun at udfylde navn og adresse og klikke godkend, så sender vi dig videre til Epay som tager sig af din betaling. Herefter sendes du tilbage til vores site og modtager dit ordrenummer.

Mange betalingsmuligheder

På webshoppen har du følgende betalingsmuligheder: De fleste internationale betalingskort og alle nationale, Efterkrav, Bankoverførsel og hvis du er aftalekunde kan du også betale på faktura ved at oplyse dit CVR

Jeg handler som:


Erhverv |  Privat